22/5/09

Campament Riugrèixer 2009

Com molts de vosaltres ja sabeu el nostre Agrupament aquest any ha decidit endinsar-se en una nova aventura anant-nos-en de Campament a la zona prepirinenca del terme de Bagà.

Tot i que, com cada any, a finals de juny farem la corresponent Assemblea de pares on vos informarem amb tot detall de les condicions del nostre campament, considerem necessari informar-vos que aquest any es veuran modificades algunes de les nostres costums. Els canvis més significatius són que el campament tindrà lloc la primera quinzena d’agost, i que donat que el viatge és mes llarg, per tal que els pares pugueu gaudir del dia dels pares, aquest tindrà lloc el dissabte 8 d’agost.

El Campament Riugrèixer que pertany al terme de Bagà es troba situat en ple Pre-Pirineu, a l’extrem nord de l’Alt Berguedà, en el límit de la província de Barcelona, a 786 metres d’altitud i a 20 km de Berga, 28 km de Puigcerdà i a 6 km de la boca sud del túnel del Cadí. La població de Bagà es troba a la vall espaiosa i ampla del Riu Bastareny, arrecerada al sud de la barrera del Cadí, Penyes Altes, La Tosa i el Puigllançada i té una extensió de 43 km.

Per tal que pugueu anar organitzant els vostres viatges, vos traslladem algunes dades de interès:

Hosteleria i turisme del Berguedà
Centre del Parc Natural del Cadí-Moixeró
Esperem que la informació proporcionada siga del vostre interès, quedant a la vostra disposició tots el dissabtes al nostre cubil, per qualsevol dubte que vos puga sorgir.

Us adjuntem algunes fotos per a poder admirar el lloc... Encara que aquesta neu preciosa no la tindrem...


I com a extra, un plànol del que serà el nostre campament. Bona caça i llargues llunes!



Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici