10/4/13


FESTIVAL DE LA CANÇÓ 2013

Cantant "La nostra aventura"

Després de l'èxit de la nostra Rumba Scout, per la qual ens donaren el premi a la cançó més original de tot el Festival de la Cançó del 2012 a Massamagrell, aquest any no podria haver segut d'altra manera!! Han sigut  tres flautes meravelloses i de professionals el premi per haver sigut coronada la cançó La nostra aventura  com a MILLOR CANÇÓ EN VALENCIÀ de tot el Festival 2013!!!


Quan sentirem de la boca dels presentadors el veredicte dels jutges, xiquets i no tant xiquets de l'AE Valldigna, esclatàrem en un fort crit d'alegria i emoció pel reconeixement ben merescut de la comissió de música, així com per les ganes que els nostres xiquets ficaren per a que es sentiren les seues veus a tot arreu i fer arribar el missatge que preteníem: si no t'agrada alguna cosa... canvia-la!! Ets scout!!

El premi només fou la guinda per a culminar un dia especial, ple de rialles, jocs, música, amics de tot el moviment Scout de València... anècdotes múltiples que tots recordarem per molts anys i més... com les "trenetes" de colors amb les que quasi tots els xiquets (i no tan xiquets) tornarem a casa.

 No només el Valldigna està d'enhorabona, també estem ben orgullosos de pertànyer a una gran comarca scout que amb les seues meravelloses lletres han transmès el seu missatge alçant les seues veus a una per a fer-se sentir i gaudir també del gran dia.
Finalment, felicitarem a l'agrupament escolta Azahar guanyadors del Festival a la millor cançó i que a més foren uns grans amfitrions!

L'any que ve més i millor!!!!! ENHORABONA VALLDIGNA!!!  Enhorabona xiquets!!! I a vosaltres que no poguéreu vindre, us esperem l'any que ve!!!
Kraal del Valldigna!

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici